Pole označená hvězdičkou ( * ) jsou povinná.

Jakoukoliv změnu v níže uvedených údajích je nutno ihned nahlásit e-mailem na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Seznamte se s platným Vnitřním řádem školní jídelny - výdejny a  aktuálním zněním Vnitřního řádu vč. cenové kalkulace na internetových stránkách. Vnitřní řády jsou i k nahlédnutí u okénka účetního mezi jídelnami. Níže uvedené údaje slouží pouze pro evidenci ve školní jídelně a nebudou dále šířeny. Po ukončení školní docházky, resp. stravování, budou odstraněny z databáze. Přihláška ke stravování je platná po celou dobu školní docházky nebo do odhlášení ze stravování. Připravené jídlo je určeno k okamžité - přímé spotřebě.

Neplatná e-mailová adresa.
Vyplňte pole Příjmení a Jméno strávníka.
Vyplňte pole Datum narození
Vyplňte pole Adresa.
Vyplňte pole Kontaktní telefon.
Vyberte školu.
Vyplňte pole Třída.

 

Platební údaje

V případě, že jste zvolili způsob platby inkasem - je nutné zřídit souhlas s inkasem u vašeho peněžního ústavu a nastavit dostatečnou výši finančního limitu. V případě jednorázové platby obdržíte předpis k úhradě stravného, který je nutný uhradit do 22. dne v daném měsíci na nový měsíc dopředu.

Číslo bankovního účtu školní jídelny je : 1805640309 / 0800

Vyberte způsob úhrady
Vyplňte pole Vaše banka
Vyplňte pole Číslo bank. účtu.
Vyplňte pole Kód banky.

 

Registrace do portálu Strava.cz

Přihlašování a odhlašování stravy prostřednictvím webu www.strava.cz, nebo osobně u objednacího terminálu v jídelně.

UPOZORNĚNÍ: Uživatelské jméno bude nastaveno automaticky, skládá se z příjmení  a prvního písmene z křestního jména (např.: NOVÁK Jan => novakj), heslo je stejné jako uživatelské jméno. Heslo není šifrované (uvidí jej zaměstnanec, který ho nastaví pro prvotní přihlášení do Strava.cz), důrazně doporučujeme jej po prvním přihlášení do Strava.cz změnit. Nezadávejte stejné heslo jako používáte např. ve svém soukromém e-mailu.

Kroky pro odhlášení přes web www.strava.cz:

  1. Do pole Výběr jídelny zadat: 0576
  2. Vyplnit pole Uživatel a Heslo
  3. Kliknout na tlačítko Přihlásit
  4. V menu nabídce zvolit položku OBJEDNÁVKY
  5. Provést požadovanou změnu (odhlášení nebo přihlášení stravy)
  6. Kliknout na zelené tlačítko ODESLAT

Vyplněním přihlášky ke stravě je strávník automaticky přihlášen k odběru stravy, viz: Vnitřní řád školní jídelny - výdejny.

 

Musíte souhlasit s Vnitřním řádem.
Musíte souhlasit s GDPR.